Psihedelia Indigo O2 Arena

United Kingdom, London
Publicat 1 saptamani
ID #310
QR CODE
1 poza
Verifica cu vanzatorul
Psihedelia Indigo O2 Arena
United Kingdom, London,
Publicat 1 saptamani

Descriere

Dupa succesul pe care l-a avut cu concertele de la Sala Palatului, Delia vine la Londra in Noiembrie 2017 cu un nou show concept - Psihedelia plus Special Guest(TBC).Concertul va avea loc pe 19 Noiembrie la Indigo at O2 Arena.

In pretul biletelor VIP va fi inclusa si intrarea la petrecerea de dupa concert unde va participa si binecunoscuta artista cu trupa sa.

Biletele Vip plus Meeet and Greet va dau posibilitatea sa o cunoasteti personal pe Delia si sa faceti fotografii .In pretul acestor bilete este inclus un album cu autograf (se gasesc doar pe roukmedia.com)

La acest concert pot participa si copii de toate varstele,dar cei care au sub 14 ani trebuie sa fie insotiti de un adult si au acces doar la balcon(trebuie sa achizitionati Bilete la categoria Balcony Seated doar de pe roukmedia.com)

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Ro Uk Media
  Utilizator neânregistrat


  Verifica cu vanzatorul
  Contacteaza vanzatorul Nu exista telxxxx

  Informații vânzător

  Seller's picture
  Ro Uk Media
  Utilizator neânregistrat

  Locatie Anunt

  United Kingdom, London
  ×

  Adblock Plus active!

  You are running an Adblock Plus extension in your browser. You made a kitten cry. We need money to operate the site, and almost all of that comes from our online advertising. If you wish to continue to this website you might consider disabling it.