Cursuri Universitare gratuite

United Kingdom, London
Publicat 4 ani
ID #76
1 foto
Verifica cu vanzatorul
Cursuri Universitare gratuite
United Kingdom, London,
Publicat 4 ani

Descriere

Cursuri Universitare gratuite cu sponsorizare guvernamentala
Daca doriti sa va inscrieti pentru sesiunea din ianuarie 2017 grabiti-va deoarece timpul si locurile sunt foarte limitate.Aceasta este o oportuniate unica deoarece prin iesirii Marii Britanii din UE, aceste fonduri nu vor mai fi valabile decat pentru cei care vor fi inscrisi deaja in anul universitar 2016/2017.Foarte important, ei vor beneficia de aceste fonduri pana la terminarea facultatii , inclusiv masterul.Acest anunt se adreseaza doar celor care stiu ce vor de la viata, care-si doresc un trai frumos si decent intr-o tara in care muncile ne/semicalificate marginalizeaza pe nedrept o buna parte din diaspora noastra.
De retinut ca o parte din cursuri se pot face doar in weekend deci o singura zi pe saptamana avand posibilitatea sa lucrati full time in timpul saptamanii.
Studenții ,,maturi’’ bineveniti.
Aveti greutati in obtinerea unui un loc de muncă? De ce nu incepeti studierea unui curs? ...... obțineti o diplomă într-un domeniu la alegere și acest lucru vă va ajuta să obțineți
Aveti greutati in obtinerea unui un loc de muncă? De ce nu incepeti studierea unui curs? Obțineti o diplomă într-un domeniu la alegere și acest lucru vă va ajuta să obțineți un loc de muncă bine plătit.
Daca doriti sa va inscrieti pentru sesiunea din ianuarie 2017, grabiti-va deoarece timpul si locurile sunt foarte limitate.
Aceasta este o oportuniate unica, deoarece prin iesirii Marii Britanii din UE, aceste fonduri nu vor mai fi valabile decat pentru cei care vor fi inscrisi deja in anul universitar 2016/2017
Foarte important, ei vor beneficia de aceste fonduri pana la terminarea facultatii, inclusiv masterul.
Acest anunt se adreseaza doar celor care stiu ce vor de la viata, care-si doresc un trai frumos si decent intr-o tara in care muncile ne/semicalificate marginalizeaza pe nedrept o buna parte din diaspora noastra.
De retinut ca o parte din cursuri se pot face doar in weekend, deci o singura zi pe saptamana, avand posibilitatea sa lucrati full time in timpul saptamanii.
Studenții “maturi’’ bineveniti
Suma totală care se poate obtine depinde de circumstanțele dumneavoastră, dar poate fi de până la 12.000£ la care se adauga indemnizatia pentru copii.
Această sumă este pe an, astfel veți obține aceeași sumă din nou, pentru al doilea an.
Cursurile HND disponibile:
HND Business Management
HND Computer Game Design
HND Civil Engineering/Construction
HND Inginerie Electrica și Electronica
HND Travel & Tourism
HND Health & Social Care
HND Hospitality Management
Durata cursurilor: 2 ANI
Prezenta la cursuri este obligatorie, 2 zile pe saptamana, sau pentru anumite cursuri doar sambata in acest caz anul universitar va cuprinde trei trimestre in loc de doua.

Top UP 1 Year
BA (Hons) Graphic Design
BA (Hons) Business Management
BSc (Hons) Electrical and Electronic Engineering
BSc (Hons) Civil Engineering
BA (Hons) International Hospitality Management
BA (Hons) International Tourism Management
BA (Hons) Health and Social Care
CERINTE OBLIGATORII:
– NIVEL MEDIU AL LIMBII ENGLEZE scrise si vorbite-la admitere se va da test de limba engleza scrisa si vorbita.
– Optiunea 1-5 ani rezidenta in UK care poate fi demonstrata cu statementuri bancare sau bill-uri de utilitati lunare/trimestriale, P60, payslipuri etc.
– Optiunea 2- Daca aveti contract de munca direct cu compania (nu agentie), minim 10 ore/saptamana si payslipurile saptamanale/lunare din ultimele 3 luni NU AVETI NEVOIE DE CINCI ANI IN UK.
– Optiunea 3- Studentii EU care au sub 5 ani de residenta in UK si nu lucreaza cu contract de munca pot aplica DOAR PENTRU TUITION FEE (plata cursurilor). Aici conditia este sa fi locuit in ultimii 5 ani pe teritoriul UE.
– NINO
– Diploma de studii (Bac/Profesionala) sau NVQ.
– CV, plus Cover Letter sau Scrisoarea de intentie , de ce doresti sa faci cursul ales.
– Scrisoare de referinta de la companie
Tel.07824453480 – Florin ori accesati pentru mai multe informatii linkul:
http:// www.free-courses-in-london.com
Foarte important!!!! Aceste inscrieri sant gratuite pentru cei care indeplinesc toate conditiile de mai sus.Rugamintea mea este sa va adresati doar celor care lucreaza direct pentru colegiu, NU ATARNATORILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Contactează vânzătorul

  Seller's picture
  Florin
  Utilizator neînregistrat
  Trebuie sa te inregistrezi sau sa intri in cont pentru a contacta acest vanzator.
  Verifica cu vanzatorul

  Informații vânzător

  Seller's picture
  Florin
  Utilizator neînregistrat

  Locația anunțului

  United Kingdom, London
  Online chat
  Intra in cont sa poti discuta pe chat Acceseaza