Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate


Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Regulilor / Termeni, livrare garantii si Politicii de Confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.
Propietarul acestui site isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului, rouk.ro precum si Politica de confidentialitate si regulile / termeni livrare garantii, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.
Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru website-ul rouk.ro si pentru Olga Kish ce are calitatea de autor/proprietar/administrator. Acest websit (asa cum exista el in prezent sau va fi ulterior implementat) va fi denumit generic, in mod individual Site in cele ce urmeaza.

Definitii

1. date cu caracter personal – orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
2. prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;
3. stocarea – pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
4. sistem de evidenta a datelor cu caracter personal – orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;
5. operator – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
6. tert – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;
7. destinatar – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;
8. date anonime – date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;
9. date statistice – date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

Colectarea de date cu caracter personal

Site-ul rouk.ro poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.
Formularul de Contact prezentat pe site-ul rouk.ro cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta. Acestea for fi considerate date cu caracter personal.
Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:
Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra.
Pentru a livra produsele(romane, nuvele, si alte produse literare) la adresa si persoana dumneavoastra cu documentele cu care va identificati
Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs.
Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului.

Site-ul rouk.ro colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul Site-ului, inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat. Site-ul cartile marii.ro poate folosi in cadrul Site-urilor cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
Pentru a imbunatati securitatea accesului;
Pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun.
In diferite sectiuni din Site se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor cu caracter personal, iar site-ul rouk.ro nu le va putea utiliza decat pentru a va contacta direct pe dvs.
Site-ul rouk.ro poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale site-ului rouk.ro , sau (c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.
Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.
rouk.ro nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Colectarea de date cu caracter personal II

Suplimentar fata de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe Site-ul rouk.ro implica:
Formularele de plata online prezentate dumneavoastra atunci cand efectuati o tranzactie eCommerce pe rouk.ro, ce vor trebui completate cu toate informatiile solicitate si marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.
Nu folosim sau colectam datele cu caracter personal colectate pe site-ul ce are ca scop efectuarea platii pentru produsele sau serviciile oferite de rouk.ro.

Utilizarea datelor statistice si datelor anonime

rouk.ro poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in calitatea sa de operator in urmatoarele scopuri:
realizarii de analize/rapoarte;
realizarii de informari;
publicarii, promovarii, ofertarii produselor/serviciilor oferite de catre rouk.ro.

Securitatea datelor colectate

rouk.ro utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.
Serverele pe care Site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si dpdv al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre solutia rouk.ro, este periodic analizata dpdv al securitatii.

Impunerea acestei Politici de Confidentialitate & Legislatie

Daca aveti intrebari legate de Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre rouk.ro si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati.
Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la unul din administratori. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca.

Online chat
Intra in cont sa poti discuta pe chat Acceseaza