Creare site web, magazin online, optimizare Seo,mentenanta,logo

United Kingdom
Publicat 3 ani
ID #348
1 - 2 din 3
Verifica cu vanzatorul
Creare site web, magazin online, optimizare Seo,mentenanta,logo
United Kingdom,
Publicat 3 ani

Descriere

PACHETE DE PROMOVARE
Putem publica ADVERTORIALE pe o lista de site-uri si bloguri de calitate, cu Page Rank, vechime si autoritate mare.
Scriem articole relevante pentru domeniul dumneavoastra de activitate, de minim 500 de cuvinte.
Prin intermediul advertorialelor publicate beneficiati de vizibilitate online si ulterior de pozitionari superioare in cadrul motoarelor de cautare.
Articolele publicate va ajuta sa:
-primiti recomandari si distribuiri
-beneficiati de link-uri contextuale, relevante
-cresteti rata de conversie pe site
-imbunatatiti bounce rate-ul
-cresteti credibilitatea in mediul online

Creare Site Web

Intr-o lume in continua dezvoltare si in care partea de online devine din ce in ce mai indispensabila pentru un brand, reprezentand peste 68% din timpul pe care o persoana il petrece zilnic online, noi va cream imaginea perfecta in mediul digital!

Creare Magazin Online

Creare magazin online profesional adaptat în funcție de necesitățile dorite pentru a reprezenta corect imaginea și produsele afacerii dumnavoastră.

Creare Blog
Daca vrei sa impartasesti cu cei din mediul online pasiunea ta, fie ca este vorba de gastronomie, moda, literatura, sau sport, blogul este alegerea perfecta pentru a-ti crea o imagine, o reputatie in spatiul virtual.

PROMOVARE SEO
Search Engine Optimization este o metoda eficienta care imbunatateste vizibilitatea site-ului tau si relevanta continutului acestuia in raport cu motoarele de cautare. Prin SEO, pozitia site-ului tau creste in rezultatele afisate de motorul de cautare datorita cuvintelor cheie cat mai relevante cu putinta domeniului tau de activitate.

PROMOVARE FACEBOOK
De ce Facbook? Pentru ca este cea mai usoara metoda de a ajunge la client. Astfel, vizibilitatea reclamei este imbunatatita. In momentul de fata peste 80% dintre romani au un cont de facebook. De ce serviciile tale sa nu ajunga mai usor la ei?

PROMOVARE ADWORDS
In momentul de fata, Google AdWords este cel mai popular instrument de promovare online a site-urilor. In cazul in care pozitionarea organica nu va ajuta, Google Adwords este varianta ideala pentru businessul dumneavastra. Ajungeti in primele rezultate in cautari instant, cu un buget optimizat la maxim!

MENTENANTA WORDPRESS
Actualizarea platformei trebuie facuta in mod periodic. De asemenea probleme apar mereu, precum atacuri, cerinte noi alea mediului online, etc. Pastreaza-ti site-ul updatat si in siguranta!

REDISIGN SITE
Un serviciu din ce in ce mai popular. Atat clientii nostri vechi cat si clienti noi, apeleaza la recreare site – redesign, atunci cand vine vorba de un site cu vechime sau de un rezultat neplacut in urma colaborarii cu alta firma web.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.
Geowebdev.com

 

Contactează vânzătorul

  Seller's picture
  GeoWebDev
  Utilizator neînregistrat
  Trebuie sa te inregistrezi sau sa intri in cont pentru a contacta acest vanzator.
  Verifica cu vanzatorul

  Informații vânzător

  Seller's picture
  GeoWebDev
  Utilizator neînregistrat

  Locația anunțului

  United Kingdom
  Online chat
  Intra in cont sa poti discuta pe chat Acceseaza